Netersel
Bladel
Hapert

"Leverproblemen"

Image is not available
Image is not available
Image is not available
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

|    Netersel: 2e    |    Bladel: 4e    |    Hapert: 15e    |    Lichtstoet: 1e    |

Na de geweldige publieksprijs in 2002 met de lichtstoet. Kwam de carnaval dit jaar wat later op gang als normaal. De eerste schetsen waren er al snel maar de definitieve tekening was pas klaar op 7 december en vanaf toen zijn we er ook meteen hard tegenaan gegaan, met het thema

CARNAVAL ONTWIKKELT ZICH

Bij iedereen zat de zin er vanaf het begin goed in dus vanaf toen is er dan ook elke dag bouwen. Er werd geen dag overgeslagen of er werd volop gelast. Dit jaar wilden we een kleine wagen zodat we hem een keer goed afkonden werken en veel gedetailleerde dingetjes erop. Er werd heel hard gebouwen en het resultaat mocht er dan ook zijn alleen was de wagen toch wel heel klein toen hij buiten kwam In tegenstelling tot het jaar ervoor dat hij groter uitviel als gedacht.

Maar dat had ook zijn voor delen. Maar een half uurtje op en afbouwen en we konden elke dag rijden

Met een lengte van ruim 12 meter en een hoogte van ruim 6,5 meter was het een van de kleinste wagen die we ooit gebouwd hadden. Ook dit jaar bouwde we weer in de oude mulderij. En wat meteen dan ook het laatste jaar was. Want de mulderij gaat plat

Met d’n Driesprong nog steeds op een minuutje afstand werden ook daar veel uren doorgebracht om even op te warmen (uhum onder het genot van een pilske natuurlijk)

Het resultaat was dit jaar bijna gelijk aan het jaar ervoor. Met het thema Carnaval ontwikkelt zich behaalden we mooie resultaten.

 

Netersel: 2e

Bladel: 4e

Kempenoptocht: 14e

En als klapper op de vuurpijl de EERSTE plaats in de Blaalse Lichtstoet